Witam Was serdecznie śledzę oferty gropuon itd. szukam bowiem miejsca, gdzie mógłbym spędzić czas z moim synalkiem 4 latkiem (nastawiam się na atrakcje dla niego, niestety mam do dyspozycji 3 dni obojętnie czy w tygodniu, czy w weekend) chodzi mi jednak o to aby dać mu to co lubi, basen, gra w piłkę, mogą być też konie, rower, plac zabaw, raczej w standardzie nie agroturystycznym mnie coś interesuje - tak więc z góry dziękuję za Wasze propozycje.
Skansen taboru kolejowego w Chabówce-strona o największej tego typu muzealnej ekspozycji w Polsce. Opis zbiorów, fotografie i filmy z przejazdów retro
Duże place zabaw w parku rabczańskim (nie mogę znaleźć przykładowych zdjęć parku po remoncie, ale są naprawdę ok - jakby co to wyskoczę i sam zrobię)
Niedaleko (ok 30 min samochodem) baseny termalne
Jak Cię interesuje ta Kubalonka to pisz, popytam szwagra, mieszka tam to zapewne i wie co tam można obejrzeć poza gospodami z bo w samej Wiśle to wiadomo że skocznia jest a tak jak np jak w Zakopcu czasem uda się ustrzelić jakiś trening lub zawody to można popatrzeć i na żywo nawet to dość fajnie wygląda, dzieciak jeśli nie widział to napewno się zainteresuje, ale to kwestia utrafienia.
Komentarz